Fener Motel Adresi Rezervasyon Telefon Numarasi

fener motel ,fener motel yorum ,fener otel agva ,fener motel telefon,fenermotel,istanbul taksim ucuz motel fiyatları
İstanbul’un şirin beldesi Şile ‘de aradığınız huzuru, güneii ve denizi bulabileceğiniz bir konaklama tesisi olan ile Fener Motel, 27 odası, 54 yatağı, yüzme havuzu, kumsal, açık ve kapalı restaurantlar ile siz değerli misafirlerini ağırlamaktan mutluluk duyacaktr. Şile bölgesindeki en geniş yüzme havuzlarndan birine sahip olan motelimizde gününüzü en iyi şekilde değerlendirebilir, güneşlenebilir ve yüzebilirsiniz.
Şile bölgesindeki en geniş yüzme havuzlarından birine sahip olan motelimizde, havuz başında gününüzü en iyi şekilde değerlendirebilir, güneşlenebilir ve yüzebilirsiniz.

Motelimizin hemen yanında bulunan Ağlayan Kaya Plajı, Şile’nin en sevilen, en temiz ve en güzel plajlarından biridir. Yeşil ile mavinin buluştuğu Karadeniz sizleri kumsalına uzanmaya, masmavi denizinde kulaç atmaya beklemektedir.

Motelimizin hemen önünde, deniz kenarında gün ışığı veya gün batımı ile beraber yürüyüş yapabileceğiniz ya da bisiklete binebileceğiniz alanlar da bulunmaktadır.

Motelimizde ayrıca 24 saat kablosuz Internet bağlantısı da bulunmaktadır.

70 kişilik açık ve 60 kişilik kapalı restaurantlarımızda gün boyunca Şile’nin seçkin, özel, leziz yemeklerinden tadabilirsiniz. Dışarıdan gelen müşterileri de ağırlayan mutfağımızın en önemli özelliği sürekli olarak Şile’de avlanan birbirinden lezzetli taze balıkları siz değerli müşterilerimizin beğenisine sunmasıdır.
Motelimiz Istanbul’un tatil bölgesi Şile’de Ağlayan Kaya Plajının yanında bulunmaktadır. İstanbul Atatürk Havalimanına uzaklığı 70 km’dir.

Adres Balibey Mah. Ağlayankaya Cad. No:18 Şile – İstanbul – TÜRKİYE
Telefon (216) 711 28 24
Faks (216) 711 34 65

fener motel ,fener motel yorum ,fener otel agva ,fener motel telefon,fenermotel,istanbul taksim ucuz motel fiyatları

Blog Archive

Sayfalar

İzleyiciler

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Kayıt Ol

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Subscribe to TURİZM CAFE TURİZMCAFE by Email
ingilterevizesi ingilterevizesi