ByOteli Adresi Telefon Numarasi Rezervasyon

Byotell Kongre Merkezi, İstanbul’un yeni iş merkezi Anadolu Yakası’nda organize edeceğiniz başarılı ve unutulmaz kongre, toplantı, gala yemekleri için tüm olanakları sağlamaktadır.

1300 kişi kapasiteli beş yıldızlı organizasyonların gerçekleştirilebildiği merkezde, gelişmiş teknolojinin sağladığı kolaylıklar ile üstün hizmetin seçkin bir birleşimi sunulmaktadır.

Byotell’in deneyimli ekibinin geniş bir etkinlik çeşitliliğini kapsayan uzmanlığı ve yabancı dil bilgisi, misafirlerin içeri girdikleri andan itibaren özenle ağırlanmalarını sağlamaktadır.
Sıcak – soğuk havalandırma, fancoil, jeneratör, ses yalıtım, sahne, video konferans sistemi, ses konferans, web konferans, genel alan kablosuz internet, firmaya özel network, kablolu hızlı internet, profesyonel ses ve ışık sistemi, mikser, amplifikatör, interaktif, ve uydu tv yayını, salonlar arası görüntü ve ses iletimi, profesyonel sinema sistemi, elektronik yönetim paneli, simültane odası, kulis, projektör, perde, telefon, Dvd / vcd oynatıcı, mikrofon, tepegöz, dia projektör, notebook, flipchart, plazma, mobil ses sistemi imkanları sunulmaktadır.

Estetik, güzellik, sağlıklı yaşam ve tıp merkezini 5 yıldızlı otelle bütünleştiren konsept nedeniyle
otelimizde alkollü içki satışı ve servisi yapılmamaktadır.
Byotell; Presidential Suite, Junior Suite, Superior, Exclusive ve Engelli odalarıyla misafirlerine seçkin konaklama alternatifleri sunuyor.
Odaların Genel Özellikleri
Telefon, minibar, air-condition, çalışma masası, Lcd Tv, uydu yayınları, internet bağlantısı, güvenlik kasası, saç kurutma makinesi, banyoda telefon.
PRESIDENTIAL SUITE
Maksimum konfora alışık olanlar için ideal. Suitler, iki yatak odası, çalışma odası, oturma odası, mutfağı, jakuzili banyosu ve misafir banyosuyla geniş bir alan sunuyor.

JUNIOR SUITE
Özel dekorasyonu ile misafirlerine tam anlamıyla konfor ve lüksü yaşatmaktadır.

SUPERIOR ODA
Şık dekorasyona sahip odalar, teknolojinin son imkanlarını barındıran donanımı ile iş dünyasının ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

CLUB VIP ODA
İki yatak odalı Club VIP odalar, bir evin sıcaklığını, kalite ve şıklıkla bir araya getiriyor. Hem ev gibi geniş, hem otel kadar konforlu…

EXCLUSIVE ODA
Şehir ve deniz manzaralı odalarda, seçkin bir otel odasından beklediğiniz her şey bulunmaktadır.

ENGELLİ ODASI
Odalarımız özel misafirlerimizin ihtiyaçlarına göre düzenlenmiştir.
Telefon : 0 216 571 61 00

ByOtel Rezervasyon, ByOtell, ByOtell Telefon Numarası, ByOtelli Adresi,ByOteli İstanbul 5 yıldızlı Kongre Otelleri, ByOteli İstanbul Otelleri, ByOteli Kongre Otelleri

Blog Archive

Sayfalar

İzleyiciler

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Kayıt Ol

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Subscribe to TURİZM CAFE TURİZMCAFE by Email
ingilterevizesi ingilterevizesi