Sürmeli Otel İstanbul Tanıtımı ,Sürmeli Otel İstanbul Rezervasyon Telefonları

Sürmeli Otel, 205 odasıyla efsanevi bir huzur ortamı sunuyor. 100 standart oda, superior 92 oda, senior suit 9 oda, execuitive suit 3 oda (sauna), Premium suit 1 oda (sauna+jakuzi) mevcuttur.

Oda Özellikleri: Bütün odalarda 24 saat oda servisi, çalışma masası, kişiye özel kasa, kablosuz internet/kablolu giriş, özel banyo ve duş, saç kurutma makinesi, otomatik iklimlendirme, minibar, mektupluk-notluk, suit odalarda V.I.P. seti, senior ve Premium suit odalarda LCD düz ekran tv, Premium suite odalarda Türk hamamı, jakuzi, özel dizayn bar.

Yeme & İçme: Sürmeli Otel’in Brasseire, lobby katında, Türk ve dünya mutfaklarından seçkin örneklerin sunulduğu A’la Carte menüsüyle öğle ve akşam yemekleri için ideal bir ortam sunmaktadır. Ayrıca yerli ve yabancı şaraplardan oluşan seçkin bir şarap menusu de sizi bekliyor. Le Melange&Bar; çatı katında muhteşem İstanbul silueti manzarası ve dj’in canlı müzik eşliğinde hizmet vermektedir. Kokteyl çeşitleri, ulusal ve uluslararası içecekler ve leziz mini tadımlıkların yer aldığı menüsüyle hizmet vermektedir. Lobby bar, lobi katında gün boyu dünya mutfaklarından kokteyl, aperatif yiyecek ve içecekleri, seçkin pasta ve kurabiye lezzetlerini bulacağınız lobby bar, dostlarınızı ve iş arkadaşlarınızı davet edebileceğiniz ambiansı olan bir buluşma noktası olarak hizmet etmektedir. Akvaryum Restaurant, lobi katının bir altında, açık yüzme havuzunun manzarasının eşliğinde, grup yemekleri ve özel ziyafet organizasyonları için ideal bir ortam sunan Akvaryum Restoran Türk ve dünya mutfaklarından zengin menüsüyle hizmet sunmaktadır.

Servis & Hizmetler: 7/24 danışma hizmeti, toplantı salonları, sağlık kulubü, Türk hamamı, sauna, açık yüzme havuzu, bay-bayan kuaför, kablosuz internet, bahçe, bebek bakıcılığı, doktor, business center, garaj, Concierge hizmetleri (Bavul-çanta taşıma), hediyelik eşya, kuru temizleme, çamaşır yıkama gibi hizmetler verilmektedir.

Toplantı: 55 kişilik balo salonu, 35 kişilik Topkapı salonu, 40 kişilik Aqua salonu, 50 kişilik Kızkulesi salonu bulunmaktadır.

Eğlence ve Aktiviteler: Açık yüzme havuzu, sauna, jimnastik salonu bulunmaktadır.

Konum: Atatürk Havaalanı’na 20 km (25 dk), Taksim Meydanı’na 4 km (5 dk), Alışveriş merkezlerine (Akmerkez, Profilo, Metrocity, Kanyon) 2 km (3 dk), Boğaziçi Köprüsü’ne 3 km (2 dk), Tarihi yarımadaya (Kapalı Çarşı, Ayasofya, Sultanahmet, vb) 8 km (12 dk), Metro istasyonuna 0.3 km (2 dk)
Prof. Dr. Bülent Tarcan Sokak No:3
34349 Gayrettepe İstanbul / Türkiye
info@surmelihotels.com

Sayfalar

İzleyiciler

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Kayıt Ol

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Subscribe to TURİZM CAFE TURİZMCAFE by Email
ingilterevizesi ingilterevizesi