Kervansaray Otel Taksim Tanıtımı ,İstanbul Kervansaray Otel Rezervasyon yap

Kervansaray Otel Taksim Tanıtımı ,İstanbul Kervansaray Otel Rezervasyon yaptırmak için yardım buradadır..Öncelikle Kervansaray oteli anlatacagım sizlere..
Oda Görünümleri: 4 suit oda olmak üzere toplam 65 oda ve 154 yatak kapatisesindedir. Tv (uydu yayınlı), minibar, müzik yayını, direk telefon, havalandırma, küvet-banyo, saç kurutma makinası mevcutdur.

Toplantı ve Seminerler: Kervansaray Otel'de farklı boyutlarda 4 toplantı salonu bulunmakta olup, özellikleri; tepegöz, beyaz tahta, slayt projektör, flipchart, barkovizyon, ses sistemi, mikrofon, video player, dvd player, televizyon olanakları mevcutdur.

Servis ve Hizmetler: Kervansaray Otel'de merkezi klima ve ısıtma, tv salonu, internet, iş merkezi, çamaşırhane, kuru temizleme, 24 saat oda servisi, jeneratör, bebek bakıcısı, otopark hizmetlerini bulabilirsiniz.

Yeme ve İçme: Toplam 150 kişi kapatisesinde Marmara restorant (Türk ve uluslararası mutfaklardan sunumlar) ve lobi bar ile Kervansaray Otel bulunmaktadır.

Ulaşım: İstanbul Otel Kervansaray konum Atatürk Havaalanı 20 km mesafede Taksim'de bulunmaktadır.

Genel Özellikler: İstanbul'un kalbi Taksimde, Havalimanına 20 dakika mesafede,turizm ve alışveriş merkezleriyle içiçe aradığınız güven, rahatlık, konfor Otel Kervansarayda.

Rezervasyon telefonu:0212 235 50 00 Nihan hanımla görüşmeleri yeterlidir..

Sayfalar

İzleyiciler

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Kayıt Ol

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Subscribe to TURİZM CAFE TURİZMCAFE by Email
ingilterevizesi ingilterevizesi